O nas

O nas

Podjetje VOC Komunala d. o. o.

je specializirano za čiščenje vseh vrst kanalizacijskih sistemov, in pregledov kanalizacij z najnovejšo video nadzorno opremo. Čistimo maščobne in oljne lovilce, peskolove, usedline iz avtopralnic, odvoz mulja iz čistilnih naprav, preverjamo tesnost kanalizacij in vodovodov, čistimo in pometamo cestne površine, svetujemo sanacijo cevovodov,…

Med drugim je podjetje specializirano za čiščenje in odvoz vseh nevarnih in nenevarnih odpadkov, z vsemi potrebnimi pooblastili in dovoljenji, predvsem v železarski, kemični in živilsko-predelovalni industriji.

Naši najnovejši pridobitvi predstavljata čiščenje s suhim ledom na neinvaziven način (živilska industrija, proizvodne linije, kulturna dediščina,…), ter čiščenje vertikalne in horizontalne kanalizacije, tako v podjetjih, kot na domu. Čistimo in dezinficiramo vse vrste prezračevalnih sistemov. Raziskovalno smo aktivni na področju hladne reciklaže, vnosa oziroma zamenjave zemljine (R10), in predelave nenevarnih in nevarnih gradbenih odpadkov. Razpolagamo pa tudi z lastno raziskovalno skupino.

Naše delo združuje dolgoletne izkušnje sodelavcev, ki so znanje nabirali v različnih podjetjih iz panoge. Med zadovoljnimi strankami so mnoga podjetja s celotne Slovenije. Interventno službo opravljamo 24 ur na dan.

Our History

Cras a elit sit amet leo accumsan volutpat. Suspendisse hendrerit vehicula leo, vel efficitur felis ultri.

Our Team

Cras a elit sit amet leo accumsan volutpat. Suspendisse hendrerit vehicula leo, vel efficitur felis ultri.

Imatevprašanje ali povpraševanje

Pišite nam preko spletnega obrazca in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.